Naši agenti v akci

Naši agenti v akci

Abychom podpořili naše žáčky v bádání a zkoumání, připravili jsme si pro ně Domácí šifrovací hru. A co k takové hře děti potřebují? Chuť řešit hádanky, luštit, dešifrovat. Pod rukama nám tak vznikla zajímavá hra pro celou rodinu, při které si všichni užijí spoustu zábavy.

Každý účastník obdržel na začátku hry šifrovací tabulku. Tím se stává naším agentem. Jednotlivé úkoly čekají v prostorách bytu či domu, v místě bydliště každého účastníka. Úkoly tak malí špioni najdou na okně v obývacím pokoji, ve své posteli či v ledničce. Tato hra ovšem není žádný med! Některé šifry jsou opravdu zapeklité a budou potřebovat velký zápal. My ale svým agentům věříme! Když to nezvládnou sami, k dispozici jim může být kniha, internet nebo rada parťáků-rodičů. Hra není časově omezená, takže svačinky a odpočinek povoleny. Děti tak mohou dešifrovat celý dlouhý den! Podle své chuti a nálady.

A kdepak že je cílová rovinka? Na polštáři v ložnici. Určitě se ptáte, proč jsme vybrali zrovna tohle místo. Jelikož je hra plná adrenalinu a dřez v kuchyni, vstupní dveře nebo okno v obýváku jsou akční zóny, v ložnici je klid a pohoda. Přesně tady si mohou rodiče s dětmi v klidu číst, povídat, a nebo jim za odměnu, že vyřešili naše záludné hádanky, slíbit hezký výlet. Přejeme všem agentům úspěšnou misi!