Víkend se Světem vzdělání

Víkend se Světem vzdělání

Máme rádi naše děti a máme rádi také naše rodiče. Přemýšleli jsme, co udělat, aby byli ještě více součástí Světa vzdělání a myslíme, že se nám to podařilo :-)Rodiče se svými dětmi s námi strávili parádní prodloužený víkend v Rožnově pod Radhoštem. V pátek po příjezdu jsme se všichni ubytovali a začali jsme se všichni během týmových her seznamovat. 

V sobotu nás čekal nabitý program. Po vydatné snídani jsme se napříč šifrovanou procházkou vydali do Mlýnské doliny a poté do Dřevěného městečka. Kdo chtěl, mohl individuálně navštívit Valašskou dědinu. Počasí nám trošku nepřálo, ale náladu nám to nezkazilo. Odpoledne pro rodiče čekal zajímavý workshop o Hejného metodě. To ocenili hlavně ti, kteří jej nestihli absolvovat na počátku první třídy. Po workshopu jsme se seznámili se slonem Milošem. 

 A co děti? Měly si kde hrát? No samozřejmě. Během toho, co se jejich rodiče vzdělávali, bylo o ně postaráno a učili se anglicky metodou Wattsenglish, „potrápily“ si hlavičky logikou v šifrách a „proletěly“ se vesmírem s Edulkou. Poslední den se rodiče také věnovali angličtině a v Enigmatických hádankách se dozvěděli více o divergentním myšlení. 

My si víkend moc užili a děkujeme všem zúčastněným a organizátorům. Tešíme se zase na příště.