Zábava na léto

Zábava na léto

Přemýšlíte, jak zabavit děti během letních prázdnin? Hledáte pro ně zábavnou aktivitu, která bude zároveň rozvíjet jejich mysl? Ať už doma nebo venku, za deště i krásného počasí, Děsík je skvělým parťákem na prázdniny pro všechny děti od 6 let.

Logická šifrovací hra s odstupňovanou obtížností úkolů spolehlivě zabaví děti všech věkových kategorií. Mladší děti se jejím prostřednictvím seznámí s šifrováním a užijí si luštění, starší děti jsou pak podněcovány k samostatnému logickému uvažování.

Mnohahodinovou dobrodružnou cestu kouzelným lesem ale nemusíte hrát jen doma u stolu. Mnohem větší zábavou naopak bude, pokud s ní vyrazíte ven, třeba do parku, do lesa nebo na zahradu. Rozmístění jednotlivých stanovišť po prostoru tak navíc přináší příjemný benefit v podobě zdravého pohybu na čerstvém vzduchu. Díky odměnám, které po úspěšném projití všemi stanovišti vrcholí zlatou mincí, z ní můžete udělat doslova hon za pokladem. Hra je tak ideální jak pro jednotlivce, tak i pro menší týmy, a může se stát zábavným programem například na dětských táborech.

Hra nabízí celkem 18 zadání (stanovišť), z nichž každé obsahuje několik úkolů a otázek. Při hře venku můžete dětem díky přiložené mapě napovědět trasu a umístění jednotlivých stanovišť. Po splnění každého zadání pak získávají odměnu v podobě diamantu a po projití všech stanovišť a vyřešení závěrečné tajenky i zlatou minci. Hru navíc není nutné odehrát naráz. Jednotlivá zadání můžete dětem rozvrhnout do delšího časového úseku. Procházet kouzelným lesem tak mohou postupně klidně celé prázdniny.

Hra dokonce zaujala i tvůrce Youtube kanálu JOUOB, který je zaměřený mimo jiné i na deskové hry, což nás velmi potěšilo. Jejich recenzi a názor na Děsíka můžete shlédnout ve videu pod tímto článkem.

Pokud vás Děsík oslovil a rádi byste cestu kouzelným lesem dopřáli i svým dětem, můžete hru zakoupit na našem e-shopu.

Přejeme vám i vašim dětem příjemnou zábavu a krásné léto.