Pravidla soutěže #vyletujusesvetem

Do soutěže se mohou zapojit účastníci, kteří odebírají newsletter Světa vzdělání. Účastníci mladší 18 let se mohou do soutěže zapojit pouze se souhlasem zákonného zástupce.

Soutěž trvá od 24. 7. 2022 do 30. 9. 2022 23:59 hodin.

Soutěžící si zvolí platformu, kterou bude používat pro celé plnění soutěže: Facebook, Instagram. Úkolem soutěžícího je sdílet fotku na preferované platformě z libovolného místa zmíněného v rubrice Tipy na výlet (svetvzdelani.cz), označit u ní @Svět vzdělání a přidat hashtag #vyletujusesvetem. Soutěžící si může zvýšit šanci na výhru každým unikátním výletem. Soutěžící zapojením do soutěže dává souhlas, že se v případě výhry může jeho snímek objevit v newsletteru.

Všichni soutěžící, kteří splní podmínky, budou zařazeni do slosování, které proběhne 1. 10. 2022 v 17 hodin. Výherci budou kontaktováni e-mailem a jejich výherní snímky se objeví v nadcházejícím newsletteru. Výherci mají týden na potvrzení výhry.

Výhry jsou 1x desková hra Děsík, 1x školní pouzdro Svět vzdělání, 2x online únikovka z portálu unikovka.online.

Soutěžící, který bude soutěžit pod více účty zároveň bude diskvalifikován.

Svět vzdělání si vyhrazuje právo jednostranně bez náhrady změnit pravidla soutěže v průběhu jejího trvání, soutěž zkrátit, odložit, přerušit nebo kompletně zrušit. Účast v soutěži ani výhry není možné vymáhat právní cestou, ani alternativně plnit v penězích.